CowCare heeft zich gespecialiseerd in klauwgezondheid bij rundvee. Daaronder vallen de wereldwijde verkoop van klauwbekapboxen, materialen en gereedschappen, alsmede consultaties en trainingen op het gebied van klauwgezondheid bij rundvee. Service, kwaliteit en kennis staan bij ons voorop, vandaar dat wij een grote, loyale en nog steeds groeiende klantenkring hebben.
Ons bedrijf heeft zowel een vestiging in Letland als (binnenkort) in Nederland, van waaruit wij de mogelijkheid hebben klanten wereldwijd met producten te beleveren. In de Europa richten wij ons vooral op de verkoop van professionele hydraulische klauwbekapboxen aan rundveepedicuren, maar ook melkveehouders en dierenartsen behoren tot onze klanten.

Website: www.cowcare.eu
Facebook: https://www.facebook.com/cowcaresia
Email: info@cowcare.eu
Whatsapp: +371 2917 2713


d4ae67bb81032f6add66be1c1df07be9_MMidden in de Achterhoek (Ruurlo), tussen weilanden en boerderijen, houtsingels en kabbelende waterloopjes, ligt Camping de Meibeek. Op deze unieke locatie, bereikbaar via een zandpad langs een beekje, lijkt de drukte van de stad ver weg. De ruim opgezette kampeervelden met veel groen, het gezellige terras, de sfeervolle eetgelegenheid en niet te vergeten de gastvrijheid van de familie Brosky dragen bij aan de gemoedelijke sfeer die zo typerend is voor de Achterhoek.

Nieuwsgierig geworden naar dit mooie plekje in eigen land? Of het nu met uw eigen caravan is of u liever een mooie bungalow, trekkershut, A-huisje of safaritent huurt, Jan en Dieneke Brosky heten u van harte welkom op Camping de Meibeek.

W: www.campingdemeibeek.nl
F: facebook.com/pages/Camping-de-Meibeek