f52c96ab-98a8-4d4f-8dde-486a23a5860b_Wageningen UR

’t Noaberschop is de Wageningse studentenvereniging voor Twentenaren en Achterhoekers. Onze ruim 70 leden vormen een goede afspiegeling van de verschillende Wageningse studies.

headersite

Veel van onze leden komen uit een van de vele kleine dorpjes die Twente en de Achterhoek rijk zijn. Een aanzienlijk deel van de Noabers gaat dan ook na afstuderen terug naar Twente en de Achterhoek om hier te gaan wonen en werken. Dit levert grote kansen op voor uw bedrijf om personeel te betrekken van een van de beste landbouwuniversiteiten ter wereld.

Naast onze 70 leden beschikken wij ook over een grote groep alumni die we in de afgelopen 45 jaar hebben opgebouwd. Zij zijn veelal werkzaam in een functie die verband houdt met landbouw en groene omgeving. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de agrarische periferie, consultancy, overheid, groen onderwijs, bankenwereld, Wageningen UR, eigen bedrijf of eigen boerderij.

Heeft u vragen, vacatures, ideeën voor sponsoring of andere ideeën? U kunt ons bereiken via e-mail: noaberschop@wur.nl.

Klikt u ook eens op de Linkedin button aan de rechterzijde van deze pagina. U kunt dan contact opnemen met individuele (Old-)Noabers die voor uw bedrijf interessant zouden kunnen zijn.