CowCare heeft zich gespecialiseerd in klauwgezondheid bij rundvee. Daaronder vallen de wereldwijde verkoop van klauwbekapboxen, materialen en gereedschappen, alsmede consultaties en trainingen op het gebied van klauwgezondheid bij rundvee. Service, kwaliteit en kennis staan bij ons voorop, vandaar dat wij een grote, loyale en nog steeds groeiende klantenkring hebben.
Ons bedrijf heeft zowel een vestiging in Letland als (binnenkort) in Nederland, van waaruit wij de mogelijkheid hebben klanten wereldwijd met producten te beleveren. In de Europa richten wij ons vooral op de verkoop van professionele hydraulische klauwbekapboxen aan rundveepedicuren, maar ook melkveehouders en dierenartsen behoren tot onze klanten.

Website: www.cowcare.eu
Facebook: https://www.facebook.com/cowcaresia
Email: info@cowcare.eu
Whatsapp: +371 2917 2713


WelZoWijs - Ondernemende projecten voor Goede Welvaart

Projecten met voor en door mensen.  Sociaal Ondernemerschap is leidend . Wij zijn projectontwikkelaars.  Pioniers en RePioniers. Niet voor stenen en beton maar voor mensen. Het gaat om:

  • Goede WELzijn voor in Nederland
  • ZOrg voor iedereen
  • En WIJSheid te benutten

We benutten samen de onbenutte kansen!

Website:www.welzowijs.nl/
Facebook: www.facebook.com/welzowijs
Email: joffrey@welzowijs.nl


Nozem Oil smaakt nergens naar, want Nozem Oil is uniek! Nozem is de turbo van jouw party. Dit power-serum helpt festivals, evenementen, kroegen en huisfeestjes naar een genadeloze apotheose. Ontsteek de smaakexplosie van friszure citrus, gloeiende chilipeper en prikkelende cafeïne. Love it or hate it, maar om erachter te komen of Nozem Oil iets voor jou is, moet je het eerst proberen. Proost!

Nozem Oil is volledig bedacht en ontwikkeld door de organisatie van de Zwarte Cross.

Website: https://www.nozemoil.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Nozemoil/